04-01-18

It's been a while!

Hi guys,

Welcome to my website! This used to be the place where I shared my work done at Theatreschool, but since my graduation it's been a bit quiet here. Good news though: I'm working on a new page to show my work since then.

After my graduation The Unit offered me a job. A couple years, a merger and a promotion later they call me Senior Medaserver / Video Specialist at Live Legends.

If you want to read more about Live Legends look [here].

For now you can browse through my school stuff, I wrote a lot of nice stories back in the days. The story about my graduation performance [STREAM] for instance. Or read my [Thesis], I'm really proud of it and of how much I see applied of it today.

Stay tuned!

PermalinkPermalink • Categories: Overig

07-06-13

7 RTL 4t de zomer

Mail_Footer_TheUnit.jpg

 

Als laatste project in mijn onderzoek-tijd bij The Unit Showcontrol mocht ik twee dagen in het kielzog van Serge Patist mee naar het RTL viert de zomer concert in Zwolle.

CIMG0086.JPGCIMG0096.JPG

Dit concert wordt uitgezonden op zaterdag 29 juni om 16.00 op RTL4, let op het LED scherm bij de 3Js en Kane.

 

Lees meer »

06-06-13

6 Westergas

Mail_Footer_TheUnit.jpg

 

Op [een datum] was er een groot congres van [een klant] bij Westergas. In verschillende ruimtes was The Unit verantwoordelijk voor de aansturing.

CIMG0055.JPGHet congres begon met het ‘Plenaire’ deel in de zuiveringshal. Daarna werden de [personen] in groepen verdeeld en door verschillende ruimtes in de omgeving geleid, om later weer daar terug te komen. Jeffrey, Daan en Felix zaten op Plenair, Johannes deed licht in een van de ruimtes, zelf zat ik in [een andere ruimte].

 

Lees meer »

05-06-13

5 Wembley

Mail_Footer_TheUnit.jpg

 

IMG_6869.jpg

 

Mijn hoofdproject bij The Unit was het VIP feest bij de UEFA Champions League Final in Wembley Stadium, London.

 

 

CLF.jpg

Na de d3 training vroeg Jeffrey mij om een render te maken in de d3 van een cilinder van LED strips. ‘Ja, voor een concertje of zo, in Wembley...’ In eerste instantie had ik het dus ook ingetekend midden in het stadion. Pas later, toen bleek dat we de klus kregen en ik, gezien mijn kennis van de d3, de aangewezen persoon was om naar de locatie te gaan, kwam ik erachter dat het in The Great Hall zou zijn, een evenementen ruimte in het stadion.

 

Lees meer »

04-06-13

4 Ahoy

Mail_Footer_TheUnit.jpg

 

Om snel met materiaal naar locatie te kunnen gaan heeft The Unit een bus aangeschaft.

DSC_0741.jpgAan mij de eer om hem in te wijden met de eerste klus. Dat was 'een congres' van 'een klant' in Ahoy.

 

Lees meer »

03-06-13

3 City Sense

Mail_Footer_TheUnit.jpg

 

In het centrum van Utrecht is een nieuwe evenementen locatie, genaamd City Sense.

DSC_0624 kopie.jpgDiep onder de grond is een ruimte met een lange bar, diverse tafels en krukken, en aan een lange wand één grote projectie.

 

Website City Sense

 

Lees meer »

02-06-13

2 d3


Mail_Footer_TheUnit.jpg

d3 is een combinatie van een mediaserver en een visualizer. Een 3D omgeving waarin een decor gevisualiseerd kan worden, schermen ingetekend en content afgespeeld. Als dat vervolgens op de server afgespeeld wordt, ziet het eindresultaat er hetzelfde uit als in de visualizer.

DSC_0621.jpg

Al een tijd ken ik het systeem en hoop ik in de buurt te komen van iemand die ermee werkt. Een van de eerste dingen die me verteld werd toen ik bij The Unit liep was: ‘Oh ja, we hebben een d3 gekocht met Designer dongles, maar we hebben voorlopig geen tijd om ons erin te verdiepen, dus ga er maar mee spelen.’

 

Lees meer »

:: Volgende >>Juni 2020
Maa Din Woe Don Vrij Zat Zon
 << <   > >>
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          Search
Rss linkje